4 Αυγούστου 2016

Έναρξη συνεργασίας με EUROLIFΕ ERB Aσφαλιστική: Κλάδος Αυτοκινήτου

Έναρξη συνεργασίας με την EUROLIFΕ ERB Aσφαλιστική ανακοίνωσε  ο Διευθύνων Σύμβουλος της Europrotection, Γιώργος Παπαγιαννόπουλος.  

Με την νέα συνεργασία θα μπορείτε μέσω του
online της SOUTHEASTERN να προχωρείτε σε τιμολογήσεις & ασφαλίσεις και στην EUROLIFΕ ERB Aσφαλιστική,  με τις ίδιες διαδικασίες που γνωρίζετε και εφαρμόζετε στον Κλάδο Αυτοκινήτου.

Η νέα συνεργασία θα διατηρήσει τις 
ίδιες συνθήκες ασφάλισης και ασφαλίστρου που οι ασφαλισμένοι της Enterprise Insurance Company PLC, απολάμβαναν έως σήμερα. Θα σας σταλεί τις επόμενες ημέρες νέο σχετικό προσάρτημα της μεταξύ μας σύμβασης, ενώ το τμήμα Πωλήσεων της SOUTHEASTERN θα βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί σας για την ομαλή διεξαγωγή των απαραίτητων ενεργειών και περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών σας. 

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή του κ. Παπαγιαννόπουλου:



"Αγαπητοί Συνεργάτες,
Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της νέας στρατηγικής συνεργασίας του ομίλου μας με την Eurolife ERB Ασφαλιστική.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η εταιρία μας συμφώνησε να διατηρηθούν οι ίδιες συνθήκες ασφάλισης και ασφαλίστρου που οι ασφαλισμένοι της Enterprise Insurance Company PLC, απολάμβαναν έως σήμερα.

Η συμφωνία αυτή και η δυνατότητα της κάλυψης όλων των ασφαλιστικών αναγκών των πελατών σας, σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, έρχεται να επιβεβαιώσει την αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη που χαρακτηρίζει την συνεργασία μας.

Η τεχνογνωσία καθώς και το ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων της Eurolife ERB σε όλους τους κλάδους γενικών ασφαλίσεων και ζωής & υγείας σε συνδυασμό με την προσωπική εξυπηρέτηση και την ποιότητα των υπηρεσιών που απολαμβάνετε μέχρι σήμερα, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών σας.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει το σχετικό προσάρτημα και θα έχετε τη δυνατότητα μέσω της μηχανογραφικής σας εφαρμογής να εκδίδετε στη Eurolife ERB τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των πελατών σας, συμπεριλαμβανομένων και των ανανεώσεων Αυγούστου, με τις ίδιες διαδικασίες που γνωρίζετε και εφαρμόζατε.

Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας για την ομαλή και άμεση υλοποίηση της σημαντικής αυτής συνεργασίας.


Με εκτίμηση
Γιώργος Παπαγιαννόπουλος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου