23 Αυγούστου 2016

SOUTHEASTERN -  EUROINS-GLOBAL INSURANCE GROUP: Στρατηγική Συνεργασία Κλάδος Αυτοκινήτου


Βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη μιας ακόμη στρατηγικής συνεργασίας της SOUTHEASTERN με την GLOBAL INSURANCE GROUP, η οποία αφορά στη EUROINS INSURANCE GROUP, τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο ασφαλιστικό Όμιλο στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η επιχειρηματική αυτή κίνηση αποσκοπεί πρωτίστως στην ανάπτυξη των εργασιών του κλάδο αυτοκινήτου, διατηρώντας πάντα τους ίδιους ευνοϊκούς όρους συνεργασίας που προσφέρονται αποκλειστικά από την SOUTHEASTERN.

Μέσω της νέας αυτής της συνεργασίας,  οι ασφαλισμένοι που επιλέγουν να ασφαλίσουν τα οχήματα τους στην EUROINS, θα μπορούν να  απολαμβάνουν ειδικά στην SOUTHEASTERN τις ίδιες συνθήκες ασφάλισης και ασφαλίστρου, που κατείχαν οι ασφαλισμένοι στην Enterprise Insurance Company PLC.


Η μακρά εξειδίκευση και τεχνογνωσία της SOUTHEASTERN στον κλάδο αυτοκινήτου, οι αυτοματισμοί, η γκάμα προϊόντων & υπηρεσιών, η αποκλειστική σχέση της SOUTHEASTERN με τους LLOYDS του Λονδίνου για το σχεδιασμό του πρώτου ελληνικού νοσοκομειακού προγράμματος υγείας, SOUTHEASTERN FlexibleHealth, με κάλυψη LLOYDS, όπως και η κάλυψη μεγάλων κινδύνων μέσω των LLOYDS και η πρόσβαση σε αγορές της Ασίας, αποτελούν τα  βασικά απαράμιλλα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρίας για ουσιαστική ανάπτυξη των εργασιών στις σημερινές απαιτήσεις της ασφαλιστικής αγοράς και την σύγχρονη οικονομική ελληνική πραγματικότητα.

Η σύμπραξη με την GLOBAL INSURANCE GROUP και η εστίαση στην ασφαλιστική εταιρία EUROINS, επικυρώνει τον Νοτιοανατολικό (southeastern) προσανατολισμό της εταιρίας στην ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά. Η GLOBAL INSURANCE GROUP έχει αποκλειστική συνεργασία μεσίτευσης στην ελληνική αγορά της ασφαλιστικής εταιρείας EUROINS. Αποτελείται από μια έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών, με μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο των ασφαλίσεων όλων των κλάδων. Η εταιρεία οικοδομείται διαρκώς σε διεθνή πρότυπα, βασιζόμενη στις αρχές της ηθικής, της αξιοπιστίας, της συνέπειας, της αξιοπρέπειας, της ακεραιότητας, της απόλυτης διαφάνειας και του καθήκοντος προς την κοινωνία.

Η αυτοπεποίθηση για την ευδοκίμηση της νέας στρατηγικής συνεργασίας βασίζεται στην αναγνωρισιμότητα της μάρκας (brand awareness) EUROINS στην Ευρώπη, σήμα κατατεθέν της αξιοπιστίας και του επαγγελματισμού.

Η ΕUROINS σε μια ματιά:

  • ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος ασφαλιστικός Όμιλος σε Κεντρική&Νοτιοανατολική Ευρώπη
  • 40 ασφαλιστικά προϊόντα
  • 18 κλάδοι γενικών ασφαλίσεων
  • πάνω από 4.000 εργαζομένους, μεσίτες και ασφαλιστικούς πράκτορες
  • "H πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη ασφαλιστική εταιρία"*  για το 2014
  • "Καλύτερος Ασφαλιστής της Χρονιάς"* για το 2013

Οι αρχές που μοιράζεται η GLOBAL INSURANCE GROUP, ως αποκλειστική μεσιτική εκπρόσωπος στην ελληνική αγορά του ασφαλιστικού Ομίλου EUROINS, βρίσκεται σε απόλυτη ευθυγράμμιση με την εταιρικό όραμα και κεντρική φιλοσοφία της SOUTHEASTERN, και για ακόμα μια φορά είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που η μεταξύ μας συνεργασία εδραιώνεται πάνω σε διεθνή πρότυπα αριστείας.

Mέσω του online της SOUTHEASTERN μπορείτε να προχωρείτε σε τιμολογήσεις & ασφαλίσεις και στην EUROINS, με τις ίδιες διαδικασίες που γνωρίζετε και εφαρμόζετε στον Κλάδο Αυτοκινήτου.  Το Τμήμα Πωλήσεων της SOUTHEASTERN θα βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία μαζί σας για την ομαλή διεξαγωγή των απαραίτητων ενεργειών και περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών σας.



Τμήμα Πωλήσεων
Αθήνα
Κική Στεργιούλη
210.20.24.142, ext. 39
kik.ste@seib.gr


Θεσσαλονίκη
Βάσω Μιχαλοπούλου
2310.278.409
vas.mix@seib.gr



* από το Πανεπιστήμιο VUZF, τον Σύνδεσμο Ασφαλιστών Βουλγαρίας, το Ίδρυμα «Καθ. Dr. Veleslav Gavriiski» και τον Σύλλογο Επικουρικών Συντάξεων Βουλγαρίας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου