18 Νοεμβρίου 2016

Νέα Στρατηγική Συνεργασία με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στον Κλάδο Αυτοκινήτου


Image result for industrial relations
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την νέα δυναμική συνεργασία της SOUTHEASTERN με την ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική.

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της αγοράς και το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, δημιουργήσαμε στρατηγική συμμαχία με την μεγαλύτερη εταιρία της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Από σήμερα, μπορείτε να τιμολογείτε στον κλάδο αυτοκινήτου τα προνομιακά πακέτα της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής. Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, τα προγράμματα της ΕΘΝΙΚΗΣ που παρέχονται από την SOUTHEASTERN διατηρούν ένα ευέλικτο και προνομιακό τιμολόγιο, με μεγάλα περιθώρια οικονομικών οφελών για τους συνεργάτες μας. 

Μέσω της μοναδικής συμφωνίας με την EΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική και την εισαγωγή νέων ανταγωνιστικών προϊόντων, η SOUTHEASTERN δίνει έμφαση στην πρόσκτηση νέων εργασιών, στην ανάπτυξη και συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών της, καθώς και στην συνεχή παρακολούθηση επίτευξης των στόχων, με τη σφραγίδα της φερεγγυότητας, της συνέπειας και του κύρους που διακρίνει την παρουσία της πρώτης ασφαλιστικής.  

Το Τμήμα Πωλήσεων είναι στην διάθεση σας για την ενεργοποίηση της έκδοσης συμβολαίων της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής και την τοποθέτηση κίνητρων προς την επίτευξη των κοινών στόχων συνεργασίας. 


Τμήμα Πωλήσεων
Αθήνα
Κική Στεργιούλη
210.20.24.142, ext. 39
kik.ste@seib.gr


Θεσσαλονίκη
Βάσω Μιχαλοπούλου
2310.278.409
vas.mix@seib.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου